ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΟΜΑΔΩΝ

Το Pelias Life in Balance μπορεί να φιλοξενήσει ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που επιθυμούν να ενοικιάσουν έναν ιδιαίτερο χώρο για εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρουσιάσεις, βιωματικά εργαστήρια, εναλλακτική άσκηση όπως η γιόγκα και η μέθοδος πιλάτες.

Παράλληλα ενοικιάζεται σε εταιρίες που θα επιθυμούσαν να οργανώσουν ένα offsite workshop για πελάτες τους ή για εργαζόμενούς τους, κοντά στην φύση.

Κατά την διάρκεια των δράσεων και κατόπιν συνεννόησης, στο Pelias Life in Balance μπορείτε να γευθείτε ένα ιδιαίτερο παραδοσιακό πρωινό με τηνιακά προϊόντα όπως τα φημισμένα τοπικά τυριά, η γνωστή λούζα του νησιού, καθώς και το υπέροχο τηνιακό βούτυρο και το γάλα.

Αντίστοιχα, στα διαλείμματα των ομαδικών δραστηριοτήτων προσφέρεται coffee break με φρέσκους χυμούς, αρωματικά ροφήματα και σπιτικά γλυκά.
Όσες ομάδες επιλέξουν να γευματίσουν μπορούν να φάνε ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα με παραδοσιακά σπιτικά πιάτα παρασκευασμένα από βιολογικά προϊόντα.

Αποτελείται από δύο αίθουσες:

• Η αίθουσα σεμιναρίων
o 80 τ.μ με ξύλινο δάπεδο, με ξύλινη παραδοσιακή οροφή, με παράθυρα που έχουν θέα το Αιγαίο και την Σύρο και χωρίς κολόνες.
o ειδικά κατασκευασμένη για μαθήματα ενσυνείδητης άσκησης, διαλογισμό και βιωματικά εργαστήρια.
o μεγάλες βεράντες με θέα το Αιγαίο και μονοπάτια που οδηγούν σε χώρους ηρεμίας μέσα στο κτήμα, ανάμεσα σε πέτρινες πεζούλες και μεσογειακή βλάστηση.
o διαθέτει yoga mat & κουβέρτες.

• H αίθουσα καφέ
o με παράθυρα που έχουν θέα το Αιγαίο και την Σύρο.
o προσφέρει πρωινό με παραδοσιακά τοπικά προιόντα, ζεστά και κρύα ροφήματα, καθώς επίσης και γεύματα κρύα ή ζεστά μετά από συνεννόηση με τον διοργανωτή του σεμιναρίου.
o στο εσωτερικό του καφέ φιλοξενούνται περίπου 25 με 30 άτομα σε 7 τραπέζια.
o στο εξωτερικό του καφέ υπάρχει μεγάλη βεράντα που έχει θέα το Αιγαίο και την Σύρο και φιλοξενούνται επιπλέον 30 άτομα σε 8 τραπέζια.
o διαθέτει πέργκολα για σκίαση στην βεράντα.

• Τέλος το κέντρο διαθέτει αποδυτήρια και τουαλέτες γυναικών, ανδρών και ΑΜΕΑ.

Η λειτουργία του κέντρου ξεκινάει από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2283031931 & 6947607453 ή να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με info@pelias.org

Παροχές
Συσκευή Προβολής Διαφανειών
Εγκατάσταση Επαγγελματικού Ήχου
Πίνακες Σεμιναρίων (Flip Charts)
Τηλεόραση
Αυτόνομος κλιματισμός / θέρμανση
Επιπλέον τεχνολογικός εξοπλισμός είναι διαθέσιμος κατόπιν αίτησης
Χρήσιμα Αρχεία